Ook jij kunt lid worden van De Vogelvriend!

In dit artikel vind je meer informatie over het lidmaatschap van onze vereniging.

Wie kunnen er lid allemaal lid worden van 'De Vogelvriend'?

Iedereen kan lid worden van onze vereniging, ongeacht je leeftijd of je woonplaats. Je bent dan van harte welkom op de ledenbijeenkomsten, die eens per maand in het cultureel centrum van Heeswijk worden gehouden.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt de agenda voor de komende periode besproken. De organisatie van de jaarlijks vogeltentoonstelling is bijvoorbeeld zo'n agendapunt.

Maar er worden ook speciale bijeenkomsten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld lezingen over diverse onderwerpen met betrekking tot jouw vogels. Denk hierbij aan voeding en de behandeling van ziektes, of kweekervaringen van je clubgenoten.

Wat kost het en wat zijn de voordelen?

De kosten van een lidmaatschap bedragen € 30,= per persoon per jaar. Leden ontvangen daarvoor het maandblad 'Onze Vogels' en worden in de gelegenheid gesteld om vogelringen te kopen. Door je jonge vogels in een vroeg stadium te ringen, kun je later deelnemen aan vogeltentoonstelling waar vaak mooie prijzen mee te winnen zijn.

Wat moet je doen om lid te worden?

Wil je lid worden of wil je eerst nog wat meer informatie hebben? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Ons telefoonnummer vindt je boven aan deze website. We staan je graag te woord!